9 Ağustos 2011 Salı

Zayıflamak İçin Egzersiz

Egzersiz ile Zayıflama
Fazla kilolarından rahatsız olanlar, günlük olarak yürüyüş yapamayan ve iş nedeni ile gününü oturarak geçiren kişiler için egzersiz mükemmel bir alternatiftir. Egzersiz olarak adlandırılan spor uygulamaları kolayca ve evde her sabah yapabileceğiniz vücut hareketlerinden oluşmaktadır. Öncelikle her sabah kalktığınızda bacak ve bel kısmını çalıştırmanız simitlerin ve basenlerin yok olmasını sağlayacaktır.

Egzersiz yaparken sadece zayıflamak için egzersiz yaptığınızı düşünmemelisiniz. Çünkü zayıflamakta önemli etkenlerden biride psikolojik olarak vücudu rahatlatmaktır. Egzersiz’i vücut sağlığınız için yaptığınızı düşündüğünüz de iki hafta gibi kısa bir sürede zayıflama belirtilerinin başladığını görebilirsiniz. Simit bölgesinde ki fazlalıkların yok edilmesinde sağ ve sol tarafa doğru belinizi on yirmi adet döndürünüz. Böylelikle simitlerin olduğu yerde ki yağların yakmasına, bölgesel olarak zayıflamaya başladığınızı göreceksiniz.
Egzersiz aletlerini kullanarak zayıflamakta mümkündür. Her bireyin evine bir egzersiz aleti alması mümkün olmadığı için normal olarak el ve ayak hareketleri ile yapılan hareketler de bölgesel olarak zayıflamanıza yardımcı olacaktır. Egzersizde ki en önemli etmen, bölgesel terlemedir. Çünkü hareketleri yaptığınız kısımlarda terleme oranı daha da yüksek olacaktır. Bunun için televizyonlar da gördüğünüz egzersiz hareketlerinizi evinizde günde bir kere de olsa uygulamanız sizler için faydalı olacaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder